Locația noastră este avantajul dumneavoastră


Orașul Fürth și știința

Din 2007, orașul Fürth nu este doar o locație universitară, ci și un oraș al științei, fiind singura municipalitate din Bavaria care deține acest titlu. Orașul Fürth reprezintă un bogat patrimoniu cultural, dar și economic.

Dar, mai ales în ultimii ani, s-au întâmplat multe. De exemplu, "orașul de pe malul râului" găzduiește Institutul Central pentru Materiale Noi și Tehnologia Proceselor al Universității din Erlangen-Nürnberg, precum și grupul de proiect al Institutului Fraunhofer pentru Circuite Integrate. Astfel, Fürth demonstrează în mod impresionant modul în care funcționează o cooperare fructuoasă între știință, cercetare și industrie.

 

Orașul culturii

Dacă sunteți în căutare de evenimente culturale, Fürth este locul potrivit. "Stadttheater Fürth" prezintă piese de teatru, teatru muzical, dans, concerte, precum și teatru pentru copii și tineri. "Comödie Fürth" este casa comedianților franciză Volker Heißmann și Martin Rassau, cunoscuți sub numele de "Waltraud și Mariechen" și dialectul lor Fürth. "Kulturforum Fürth", cu cele două sedii ale sale, găzduiește concerte, cabaret, lecturi de literatură, filme, dar și arte plastice. Toamna, vă invită să vizitați "Michaelis Kirchweih", unul dintre cele mai mari și mai importante festuri din Bavaria, cu o istorie de peste 800 de ani.

 

Orașul Fürth și sportul

Pe lângă posibilitatea de a face o plimbare sau de a alerga în "Stadtpark" sau în "Pegnitzauen", o vizită la "Fürthermare" este o idee bună. Atât în lunile de iarnă, cât și în cele de vară, distracția pentru întreaga familie, dar și relaxarea sunt garantate. Pentru cei care nu doresc să facă sport, se recomandă un meci acasă al clubului tradițional din Fürth, "SpVgg Greuther Fürth", pe "Stadion am Laubenweg". Bucurați-vă de spectacolele atmosferice și emoționante ale echipei și lăsați atmosfera de pe unul dintre cele mai tradiționale stadioane din Germania să aibă efect asupra dumneavoastră.

 

Orașul Fürth și locația sa

Din punct de vedere geografic, Fürth formează, alături de orașele Erlangen și Nürnberg, triunghiul orașelor din Franconia Centrală. Astfel, DAS SP HOTEL este punctul central de plecare pentru activități private sau întâlniri de afaceri în regiunea metropolitană. Prin urmare, Fürth merită întotdeauna o excursie, inclusiv pentru a explora orașele învecinate Nürnberg și Erlangen, "Elveția franconiană" sau "Districtul lacurilor din Franconia". 


Hotel, Fürth, Messe, SP Hotel, günstig Montage, Nürnberg, Erlangen, Fuerth, Nuernberg, Nuremberg, einfach, Hotel Fürth